Blog

Aktuell information angående Covid-19, coronaviruset

Vi bevakar utvecklingen av situationen kring covid-19 och följer de instruktioner och rekommendationer vi får från ansvariga myndigheter. Våran högsta prioritet är just nu gästernas och personalens säkerhet.

Campingplatser omfattas inte av sammankomstförbudet

Den 27 mars beslutade Regeringen på rekommendation av Folkhälsomyndigheten att man begränsar sammankomster med över 50 deltagare. Detta som ett led i att hindra spridningen av coronaviruset (covid-19). Precis som hotell omfattas campingplatserna inte av förbudet mot sammanskomster med mer än 50 personer. Däremot påverkas evenemang på och i anslutning till campingplatsen.

Om förutsättningarna skulle komma att ändras kontaktar vi alla berörda gäster som bokat på Åsele Camping med aktuell information.

Angående stugorna:

Stugor 21, 22, 31, 32 och 33 har en egen dusch och toalett

Stugor 24 och 25 har en egen toalett, gästerna kommer att få en nyckel till 1 av våra 14 duschar. Våran duschar i den nya renoverade service hus är separat från varandra så det finns inget risk på smittan. När du åker hem och lämnar in din nyckel, kommer vi att desinfektera dessa efter folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Toaletterna i service huset finns dock ingen nycklar till, man kan använda dem om behovet finns. Vi kommer att rengöra dem regelbundet enligt folkhälsomyndighetenes rekommendationer.

Vid ankomst:

Det finns en skylt på dörren med rekommendationer som gäller just nu på våran camping, vänta gärna utanför dörren. Eventuellt frukost kan serveras i din stuga. Våran matsal i receptionen är stängd tills vidare.

Renovering

Vi håller på att renovera campingen, det är ett projekt som kommer att ta flera år innan campingen är som ny. Men gradvis ser man förändringarna på campingen som gör ditt semester bättre.